About

Studentska služba IUS-a je posvećena pružanju sveobuhvatne usluge studentima, i u isto vrijeme služi kao veza studenata sa fakultetima i administracijom. Bilo da se radi o savjetovanju studenata o akademskim pitanjima, koordinaciji studentskih aktivnosti, ili implementaciji pravilnika, Studentska služba IUS-a neprekidno radi na unaprijeđenju naučnog i životnog okruženja. Sve informacije vezane za upis, pravilnike i procedure, različite studentske potvrde i prepise ocjena, prijave ispita, rokove, ocjene, prepise ocjena, te studentski software, kao i cjelokupna usluga vezana za sve napomenuto, mogu se dobiti na info deskovima Studentske službe.

Studentska služba ohrabruje studente da se obrate nama umjesto da se oslanjaju na neprovjerene informacije iz druge ruke. Usluga tokom udarnih perioda može biti sporija nego inače, pa se studenti mole za strpljenje.

Mi studente smatramo našim neprocjenjivim blagom tako da im se uvijek pruža sveobuhvatna usluga i podrška. Mi smo tu da podržimo sve njihove aktivnosti i održimo IUS  standard. Sretni smo da ste dio naše akademske zajednice i želimo vam uspjeh u daljnjem zalaganju.

Rado ćemo prihvatiti sve vaše prijedloge vezane za unaprijeđenje naših usluga.